Te Gast: Workshop 24 september

18 september 2016,   By ,   0 Comments

Zaterdag 24 september 2016 houdt Zilver-Linde een workshop ‘maak een juweel in zilver’ voor mama’s om samen met  (b) engel een creatie te maken te Gent. Het startsein wordt gegeven om 9.30u en om 12u leggen we de final touch aan onze creaties.

 

MAAK EEN JUWEEL IN ZILVER

Samen verkennen we de wereld van ‘juwelen maken in de verloren was-techniek’. Als inleiding krijgen jullie een woordje uitleg over deze techniek, de verschillende soorten was en de veelheid aan mogelijkheden om hiermee een persoonlijk en uniek juweel te maken.

Daarna gaan we over tot actie.

Elke mama werkt met haar kind 2 ontwerpen uit voor een ring of hanger: 1 voor mama en 1 voor kind. Je kan hierover vooraf al even nadenken zodat jullie sneller op gang zijn. Eens de ontwerpen beslist zijn, kunnen jullie dit uit was gaan opbouwen en boetseren. Er zullen verschillende handwerktuigen aanwezig zijn om tot een mooi resultaat te komen.

Na ongeveer 2,5u hebben jullie een resultaat uit was. Maar dat is nog geen zilver. Na de workshop, gaan de wasontwerpen naar de ‘zilvergieter’. Deze zorgt ervoor dat jullie mooie ontwerpen worden omgezet naar volwaardigen zilveren juweeltjes. Een weekje later kunnen jullie deze ophalen en koesteren voor het leven.

 

CONCREET

Voor wie: handige mama’s met elk 1 handig kind (min 8jaar)

Kostprijs: € 65,00 per mama € 45,00 per kind

Aantal deelnemers: 6 (3 mama’s met elk 1 kind)

Waar: Koning Albertlaan 73 te 9000 Gent

Inschrijven via: ietsmetzilver@zilver-linde.be

(indien er te veel aanmeldingen zijn, gaan we over tot een loting)