WORKSHOP CADEAUBON

Home / Shop

WORKSHOP CADEAUBON

EUR €85.00
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON
WORKSHOP CADEAUBON

Home / Shop

WORKSHOP CADEAUBON

EUR €85.00
Modelnummer: WO-K2020-0000GK
Maximale hoeveelheid overschreden
Eenmalige administratiekosten van 0 is vereist
Maximale aankoopbedrag οf 0 is toegestaan
85.000
4 Op voorraad
Categorieën: Alle producten, Workshop
fabrikant: Zilver-Linde
  • Beschrijving

WORKSHOP  JUWEEL ZILVER CADEAUBON

Wegens de maatregelen omtrent Covid-19, is het mogelijk enkel een bon voor een workshop aan te kopen en nog geen datum te reserveren. Daar ons atelier te klein is, kunnen we de verplichte afstand rond social distancing niet hanteren.  Vanaf deze soepeler worden, komen er nieuwe data online en kan u de bon omruilen tegen een plaatsje op de gewenste datum.

Groepjes van min 4 en max 6 pers die tot dezelfde bubbel behoren, kunnen in overleg wel een datum op aanvraag boeken. Bedankt voor uw begrip.

Locatie: Zilver-Linde  Eikelstraat 42 2600 Berchem

Inhoud van de workshop:

Samen verkennen we de wereld van 'juwelen maken in de verloren was-techniek'. Als inleiding krijgen de deelnemers een woordje uitleg over de techniek, de verschillende soorten was en de veelheid aan mogelijkheden om hiermee een persoonlijk en uniek juweel te maken.

Daarna gaan we over tot actie.

Elke deelnemer maakt 1 juweel (5 gram zilver) vb ring, hanger, oorstekers naar een eigen ontwerp. 

Deelnemers denken vooraf best even na over het ontwerp of verzamelen documentatie van wat ze mooi vinden. Eens de ontwerpen beslist zijn, kunnen de deelnemers dit ontwerp uit was gaan opbouwen en boetseren. Er zullen verschillende handwerktuigen aanwezig zijn om tot een mooi resultaat te komen.

Na maximum 3u hebben de deelnemers een resultaat in was. Maar dat is nog geen zilver. Na de workshop, gaan de was-ontwerpen naar de 'zilvergieter'. Deze zorgt ervoor dat de mooie ontwerpen worden omgezet naar volwaardige zilveren juweeltjes.

De eindafwerking van de juwelen gebeurd in ons atelier.

2 weken na de workshop, kunnen de deelnemers de juweeltjes ophalen en koesteren voor het leven.

Tijdsduur: max 3u

Aantal deelnemers: max 6 volwassenen

Prijs per deelnemer: € 85,00 (de prijs werd berekend op het maken van een juweel in zilver met een maximumgewicht van 5 gram).

Voor wie: Iedereen die een beetje handig is en belang hecht aan de schoonheid en symboliek van een handgemaakt en kwaliteitsvol juweel.

De deelnemers kunnen ook kiezen voor extra opties vb vergulden, graveren, extra gewicht zilver,...

Deze extra's worden apart berekend en betaald bij afhaling van het juweel.

Met de cadeaubon kan je je inschrijven op een workshop-datum waar nog plaatsten vrij zijn. Je kan inschrijving via webshop of mail zilver-linde@hotmail.com

  • Inschrijven betekend dat uw plaats vrij word gehouden. We vragen u vriendelijk deze datum in uw agenda te blokkeren en niet last minute te annuleren. 
  • Het is toegelaten om je gereserveerde plaats door te geven aan een vriend/vriendin. Gelieve dit dan met ons even te communiceren